SOYAFILM® oslagbar utökad garanti och utbytesprogram.

SOYAFILM® Oslagbara garantier och utbytesprogram!

SOYAFILM® har det absolut bästa garanti och utbytesprogrammet för din avtagbara solfilm!
Allt för att du skall kunna göra ett lyckat köp med solfilm som du till och med kan byta ut!
Utökad garanti och utbytes programet gäller vid inköp gjorda ifrån 16/12-2019.
Vid all hantering behöver vi ditt ordernummer.

SOYAFILM® - GARANTIER

Livstids produktgaranti
SOYAFILM® är en färdigskuren återmonteringsbar solfilm av högsta kvalitet. Vi garanterar att filmen håller år efter år, så länge du har bilen.
Garantin gäller på färgbestädighet, sprickbildning och krackerlering.
För att åberopa garantin behöver vi ditt ordernummer, samt i vissa fall behöver vi den felaktiga filmen skickad till oss eller fotografier som beskriver felet.
Garantierna gäller såklart vid rätt handhavande av solfilmen.

5 års Trygghets/skade-garanti
SOYAFILM® ger dig en ny film om någon av filmerna blivit skadad, oavsett orsak! Det är ju perfekt att kunna byta till exakt likadan film och man har råkat ut för en liten olycka. Du får en ny film till rutan utan produktkostnad, det enda du betalar är fraktkostnad/expeditionsavgift på 139:- (239:- utanför Sverige), samt att du viker ihop filmen och skickar tillbaka den skadade solfilmen till oss. Är det flera solfilmer som blivit skadade tillkommer 99:- extra per ruta i avgift. Du kan utnyttja skade-garantin vid 2 olika tillfällen under en period av 5 år.

Felbeställningsgaranti
SOYAFILM® tillverkas efter order, en så kallad "specialtillverkad vara", enligt konsumentverkets regler så gäller normalt sett inte retur eller ångerrätt.
Skulle det ändå vara så att du råkat beställa fel så är det bara att byta filmen med vårat utbytesprogram.


SOYAFILM® - UTBYTESPROGRAM

Vi har en otroligt populär solfilm, SOYAFILM®. När du byter bil eller vill ha solfilm på en annan bil av vilken som helst orsak kan du byta din solfilm hos oss.
Med utbytesprogrammet värnar vi tillsammans om miljön genom att vi tar hand om din använda solfilm och ger dig en ny uppsättning till ett riktigt bra pris.
1) För att byta skickar du filmen till oss med emballaget det kom paketerat i, samt ditt ordernummer/kvitto.
2) När vi mottagit din solfilm kotrollerar vi den så att den är i bruksskick och så att alla bitar med solfilm finns med som beställdes i paketet ifrån oss.
3) Vi skickar dig ett e-post meddelande med en länk för beställning på ett nytt paket med solfilm.
Kostnaden för att byta ut ett paket med solfilm är 300:-. Har du besällt till alla bakre rutor är det lika många du får byta ut.
Det kan ju t.ex vara smart att köpa till vindrutan, framdörrarna och alla bakre rutorna i samma paket, för då får du ju mycket film tillbaka till samma kostnad på 300:-.
Har du köpt solfilm till flera bilar tillkommer utbyteskostnad på 300:- per bil. Frakt tillkommer.
Den solfilmen du skickat tillbaka återanvänder vi på bästa sätt för miljöns skull.
Utbytesprogramet gäller i dagsläget endast för ordrar i Sverige. Filmerna du skickar tillbaka måste vara hela, är de lite smutsiga eller repiga så godkänner vi bytet.
Du får byta upp till 2 gånger per år, upp till 5 år efter ditt köp! För utbyte av solfilm utanför Sverige inom Europa är utbyteskostnaden 450:-.