2014-08-30

 

Full fart & utställning på Insjödagen!


Idag lördag 30/8-2014 kommer vi, Soyafilm Center Leksand tillsammans med Soyafilm Center Mora/Orsa (Berglunds Montage), att ställa ut på Insödagen i Insjön kl 10:00-18:00.

Kom gärna dit och träffa oss och prata skyddsfilm bilar mm det vi och du älskar. Där kan du få se och känna på de flesta material vi erbjuder och om du kommer dit så kan vi lova att vi har fina erbjudanden på solfilm, strålkastarfilm och professionell montering att ge dig, missa inte det :) ! Vi ger specialpriser på montering av solfilm som du endast får om du kommer till oss under dagen och gör en bokning på våra Soyafilm Center Leksand och Soyafilm Center Mora/Orsa.

Soyafilm Center Leksand och Mora/Orsa är våra platser i Dalarna där vi utför montering av solfilm, strålkastarfilm, lackskyddsfilm och vinyl-folieringar självklart med kvalitet på material och arbete som fokus!

Insjödagen är en folkfest som funnits 26år och som har många trevliga utställare och "happenings" , en riktigt trevlig dag. 
Läs mer om evenemanget på www.insjodagen.se .

Vi kommer att ha ett stort tält med loggan på och en snygg demobil så att du inte missar oss, väl mött!

För dig som inte kan komma dit så har vi såklart många fina erbjudanden på soyafilm.se där du kan handla de bästa skyddsfilmerna och tillbehör dygnet runt alla dagar på året.

 Med vänlig Hälsning Soyafilm® Crew

 

 

berglunds-montage-soyafilm-center-orsa